Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Palvelumme

Ammattitaitoomme kuuluvat monipuoliset rakennusprojektit sisätilaremonteista julkisivuihin ja salaojiin. Ennen tarjouksen antamista, käymme aina kartoituskäynnillä kohteessa, jotta voimme laskea tarkan tarjouksen.

Meille jokaisessa projektissa tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys: teemme sen, mitä olemme luvanneet. Aikataulujen pitävyys on tärkeä Lahden Rakentavan vahvuus. Laadimme toimivan aikataulun ja sitoudumme siihen yhdessä kaikkien yhteistyökumppaniemme kanssa. Näin saadaan varmistettua asiakkaalle haluttu lopputulos sovitussa ajassa.

Olemme luotettava ammattiyritys ja hoidamme työmme huolellisesti ja laadukkaasti. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat myös vahvoja alan ammattilaisia, joiden avulla toteutamme vaativimmatkin saneerauskohteet.

Korjausrakentaminen

  • Vahva suunnittelu
  • Luotettavat ammattilaiset
  • Laadukas toteutus

Erilaiset remontit ja korjausrakentaminen pitävät huolta kiinteistön kunnosta ja parantavat sen arvoa. Lahden Rakentava tekee monenlaiset saneeraustyöt eri kohteisiin vuosien ammattitaidolla. Meiltä saat hankkeellesi laadukkaan, luotettavan ja joustavan toteutuksen, jonka aikataulut ja kustannukset pysyvät hallinnassa.

Meillä on kokemuksen tuomaa rutiinia ja osaamista suunnitella ja toteuttaa myös haastavat toimeksiannot. Teemme toimisto-, liikehuoneisto- ja julkisivusaneerauksia sekä monenlaisia muita töitä. Voimme myös toimia vastaavana työnjohtajana. Esimerkkejä tekemistämme eri projekteista voit lukea referensseistämme.

Salaojitus ja sadevesiviemärit

  • Käytännöllinen suunnittelu
  • Minimoidut haitat
  • Laadukas toteutus

Vastuuhenkilöiltämme löytyy kokemusta teiden rakentamisesta, minkä myötä yrityksestä löytyy vahvaa osaamista maan alaisten rakenteiden työstämiseen, kuten salaojien ja sadevesiviemäreiden rakentamiseen sekä sokkeleiden eristämiseen.

Maansiirtotöiden liikenne- ja meluhaitat saadaan minimoitua, kun työt tehdään ja suunnitellaan tehokkaasti rutiinilla. Aikataulutamme työn tarkasti ja suunnittelemme esimerkiksi massojen siirtämiset niin, että liikennehaitat pysyvät mahdollisimman pieninä.

Entä jos rakenteista löytyykin ikäviä yllätyksiä?

Korjausrakentamisen yksi ongelma on töiden aikana esiin tulevat odottamattomat yllätykset. Näitä ovat esimerkiksi purkutöiden paljastamat huonokuntoiset rakenteet, jotka vaativat myös korjausta tai kunnostusta.

Tällaisissa yllättävissä tilanteissa dokumentoimme ja kirjaamme asian, minkä lisäksi raportoimme ja tiedotamme siitä projektin suunnittelusta vastaavalle taholle. Näin suunnitelmat saadaan päivitettyä täysin reaaliaikaisesti ja muutokset päästään toteuttamaan ilman, että hankkeen aikataulu kärsii tarpeettoman paljon.